Unilever maakte de ontslagronde dinsdag bekend tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Volgens een woordvoerster van het bedrijf gaat Unilever de organisatie in België wijzigen, wat een impact zal hebben op 55 werknemers.

De reorganisatie komt er vanuit de noodzaak om duurzame groei te creëren en de toekomst van het bedrijf op langere tijd te garanderen, luidt het.

Unilever stelt in ons land 640 mensen tewerk in Vorst. De reorganisatie heeft geen invloed op de theefabriek van Unilever in Vorst, maar wel op de sales- en marketingafdeling.(Belga/BO)

Unilever maakte de ontslagronde dinsdag bekend tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Volgens een woordvoerster van het bedrijf gaat Unilever de organisatie in België wijzigen, wat een impact zal hebben op 55 werknemers. De reorganisatie komt er vanuit de noodzaak om duurzame groei te creëren en de toekomst van het bedrijf op langere tijd te garanderen, luidt het. Unilever stelt in ons land 640 mensen tewerk in Vorst. De reorganisatie heeft geen invloed op de theefabriek van Unilever in Vorst, maar wel op de sales- en marketingafdeling.(Belga/BO)