Het aantal uren uitzendarbeid steeg in april 9,73 procent tegenover april vorig jaar. Bij de arbeiders was er een groei van 9,41 procent, bij de bedienden met 10,17 procent. Tegenover maart nam het aantal uren uitzendarbeid 1,33 procent toe.

Dat brengt de uitzendactiviteit op het hoogste niveau sinds de economische crisis van 2008, aldus Thibaut Princen, economisch adviseur bij Federgon. "De groei is vrij algemeen, zowel bij de arbeiders als de bedienden, maar ook zowel in Vlaanderen, Wallonië als Brussel."

De positieve cijfers zijn een gevolg van de aantrekkende economie. De uitzendsector geldt als een goede indicator van de economische activiteit. (Belga/NS)

Het aantal uren uitzendarbeid steeg in april 9,73 procent tegenover april vorig jaar. Bij de arbeiders was er een groei van 9,41 procent, bij de bedienden met 10,17 procent. Tegenover maart nam het aantal uren uitzendarbeid 1,33 procent toe. Dat brengt de uitzendactiviteit op het hoogste niveau sinds de economische crisis van 2008, aldus Thibaut Princen, economisch adviseur bij Federgon. "De groei is vrij algemeen, zowel bij de arbeiders als de bedienden, maar ook zowel in Vlaanderen, Wallonië als Brussel." De positieve cijfers zijn een gevolg van de aantrekkende economie. De uitzendsector geldt als een goede indicator van de economische activiteit. (Belga/NS)