Volgens de berekeningen van Federgon - op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers - blijkt er wel een groot verschil tussen de gepresteerde uren uitzendarbeid van arbeiders in vergelijking met die van bedienden.

Wat het arbeiderssegment betreft, nam het aantal gepresteerde uren in oktober toe met 2,21%, terwijl er in het bediendesegment een afname was van -0,28%.

In vergelijking met de maand oktober van vorig jaar liet de uitzendsector dit jaar een lichte daling met -0,40% optekenen, tegenover een forse terugval van -4,01% in september. In vergelijking met vorig jaar was er een toename van de activiteit met 1,99% in het arbeiderssegment en een afname met -3,79% in het bediendesegment.

De Federgon-index klokte in oktober dit jaar af op 206,2 punten, tegenover 203,8 punten in september. De index geeft het peil van de activiteit weer in de onderzochte maand ten opzichte van de activiteit in de maand januari 1995 (basis 100), en dat op basis van voor seizoensinvloeden gecorrigeerde cijfers. (BO)

Volgens de berekeningen van Federgon - op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers - blijkt er wel een groot verschil tussen de gepresteerde uren uitzendarbeid van arbeiders in vergelijking met die van bedienden.Wat het arbeiderssegment betreft, nam het aantal gepresteerde uren in oktober toe met 2,21%, terwijl er in het bediendesegment een afname was van -0,28%. In vergelijking met de maand oktober van vorig jaar liet de uitzendsector dit jaar een lichte daling met -0,40% optekenen, tegenover een forse terugval van -4,01% in september. In vergelijking met vorig jaar was er een toename van de activiteit met 1,99% in het arbeiderssegment en een afname met -3,79% in het bediendesegment. De Federgon-index klokte in oktober dit jaar af op 206,2 punten, tegenover 203,8 punten in september. De index geeft het peil van de activiteit weer in de onderzochte maand ten opzichte van de activiteit in de maand januari 1995 (basis 100), en dat op basis van voor seizoensinvloeden gecorrigeerde cijfers. (BO)