Halfweg januari werd bekendgemaakt dat beide partijen exclusieve gesprekken aangeknoopt hadden voor de verkoop van onder meer de magazines L'Express en L'Expansion. Maar het magazine L'Etudiant en aanverwante activiteiten en de 'lifestyle-activiteiten' bleven buiten de deal.

Roularta meldt nu dat de exclusieve onderhandelingen 'de weg moeten vrijmaken voor de verkoop van alle activiteiten van Roularta in Frankrijk'. Indien de deal zal plaatsvinden, zal Roularta in de boeken voor 2014 een waardevermindering doorvoeren op de Franse activiteiten, 'die voorzichtig ingeschat wordt tussen de 140 en 150 miljoen euro'. Drahi is al eigenaar van onder meer de Franse krant Libération.

Halfweg januari werd bekendgemaakt dat beide partijen exclusieve gesprekken aangeknoopt hadden voor de verkoop van onder meer de magazines L'Express en L'Expansion. Maar het magazine L'Etudiant en aanverwante activiteiten en de 'lifestyle-activiteiten' bleven buiten de deal. Roularta meldt nu dat de exclusieve onderhandelingen 'de weg moeten vrijmaken voor de verkoop van alle activiteiten van Roularta in Frankrijk'. Indien de deal zal plaatsvinden, zal Roularta in de boeken voor 2014 een waardevermindering doorvoeren op de Franse activiteiten, 'die voorzichtig ingeschat wordt tussen de 140 en 150 miljoen euro'. Drahi is al eigenaar van onder meer de Franse krant Libération.