"We hebben geen voorspelling, we proberen de productie zo snel mogelijk op te starten", aldus de woordvoerder. De productie bij Saab ligt al bijna twee weken stil omdat het bedrijf door geldgebrek geen onderdelen krijgt aangeleverd. Om die reden werden er in april en mei ook al geen Saabs geproduceerd.

Nieuwe deals met Chinese autobedrijven stelden in de afgelopen weken wel de financiering op lange termijn voor Saab zeker. Op korte termijn is Saab echter afhankelijk van de plannen om de eigen fabrieken te verkopen en terug te huren. Swedish Automobile wilde maandag niet reageren op berichten in Zweedse media dat hierover wordt onderhandeld met het Zweedse vastgoedbedrijf Hemfosa. (Belga)

"We hebben geen voorspelling, we proberen de productie zo snel mogelijk op te starten", aldus de woordvoerder. De productie bij Saab ligt al bijna twee weken stil omdat het bedrijf door geldgebrek geen onderdelen krijgt aangeleverd. Om die reden werden er in april en mei ook al geen Saabs geproduceerd. Nieuwe deals met Chinese autobedrijven stelden in de afgelopen weken wel de financiering op lange termijn voor Saab zeker. Op korte termijn is Saab echter afhankelijk van de plannen om de eigen fabrieken te verkopen en terug te huren. Swedish Automobile wilde maandag niet reageren op berichten in Zweedse media dat hierover wordt onderhandeld met het Zweedse vastgoedbedrijf Hemfosa. (Belga)