Van de Stolpe richtte Galapagos mee op in 1999. In 2019 werd hij verkozen tot Trends Manager van het Jaar. Hij blijft nog CEO tot een opvolger is aangesteld. De externe zoektocht is begonnen, zo meldt het bedrijf.

'In de afgelopen 20 jaar heeft Onno een van de belangrijkste biotechnologiebedrijven in Europa opgebouwd, en het bedrijf gebracht van een jonge start-up tot een beursgenoteerde onderneming die onlangs zijn eerste goedgekeurde medicijn lanceerde', zegt Raj Parekh, voorzitter van Galapagos over Van de Stolpe.

Van de Stolpe richtte Galapagos mee op in 1999. In 2019 werd hij verkozen tot Trends Manager van het Jaar. Hij blijft nog CEO tot een opvolger is aangesteld. De externe zoektocht is begonnen, zo meldt het bedrijf.'In de afgelopen 20 jaar heeft Onno een van de belangrijkste biotechnologiebedrijven in Europa opgebouwd, en het bedrijf gebracht van een jonge start-up tot een beursgenoteerde onderneming die onlangs zijn eerste goedgekeurde medicijn lanceerde', zegt Raj Parekh, voorzitter van Galapagos over Van de Stolpe.