"We willen hiermee duidelijk maken dat we het invoeren van quota niet goed vinden", kondigde fractieleidster Liesbeth Homans dinsdag aan.

De N-VA-fractie in de Senaat telt 14 leden, waardoor er nog maar één handtekening nodig is om een tekst uit de Kamer te evoceren. Homans heeft de steun van Open Vld, verklaarde ze aan Belga.

Met haar aankondiging dat het wetsvoorstel in elk geval geëvoceerd zal worden, hoopt Liesbeth Homans nog Kamerleden op andere gedachten te brengen, vooral na de kritiek uit werkgevershoek.

"We willen hiermee duidelijk maken dat we het invoeren van quota niet goed vinden", kondigde fractieleidster Liesbeth Homans dinsdag aan. De N-VA-fractie in de Senaat telt 14 leden, waardoor er nog maar één handtekening nodig is om een tekst uit de Kamer te evoceren. Homans heeft de steun van Open Vld, verklaarde ze aan Belga. Met haar aankondiging dat het wetsvoorstel in elk geval geëvoceerd zal worden, hoopt Liesbeth Homans nog Kamerleden op andere gedachten te brengen, vooral na de kritiek uit werkgevershoek.