De transformatorenbouwer, het voormalige Pauwels Trafo, had het al maandenlang financieel erg moeilijk nadat de moedergroep van het bedrijf in India onder vuur kwam wegens fraude.

Sinds 15 januari stonden beide vennootschappen onder voorlopige bewindvoering van twee advocaten. Samen met nog een derde advocaat zullen ze nu als curator zoeken naar een overnemer.

'We hadden deze uitspraak wel verwacht', aldus Peggy Schuermans van ACV Puls, in een reactie. 'Maar dat maakt het er niet minder pijnlijk om. Voor veel van de personeelsleden is dit zonder meer een financieel drama', luidt het.

De transformatorenbouwer, het voormalige Pauwels Trafo, had het al maandenlang financieel erg moeilijk nadat de moedergroep van het bedrijf in India onder vuur kwam wegens fraude. Sinds 15 januari stonden beide vennootschappen onder voorlopige bewindvoering van twee advocaten. Samen met nog een derde advocaat zullen ze nu als curator zoeken naar een overnemer. 'We hadden deze uitspraak wel verwacht', aldus Peggy Schuermans van ACV Puls, in een reactie. 'Maar dat maakt het er niet minder pijnlijk om. Voor veel van de personeelsleden is dit zonder meer een financieel drama', luidt het.