'Ik ben niet naïef, ik weet waar we staan in de onderhandelingen. Er is geen enkel sociaal plan in zicht bij Brussels Airlines', dixit Davignon aan de RTBF, volgens wie er dus geen 'Sabina bis' zal komen. De overname door Lufthansa zal volgens hem ook niet het einde betekenen voor het merk Brussels Airlines.

De top van Lufthansa zette woensdag het licht op groen voor de totale overname van Brussels Airlines. Het is de bedoeling om met de Belgische aandeelhouders een akkoord te bereiken over de modaliteiten tegen het einde van het jaar. Lufthansa zou dan begin 2017 de 55 procent aandelen die ze nog niet in handen heeft, kunnen overnemen. (Belga)

'Ik ben niet naïef, ik weet waar we staan in de onderhandelingen. Er is geen enkel sociaal plan in zicht bij Brussels Airlines', dixit Davignon aan de RTBF, volgens wie er dus geen 'Sabina bis' zal komen. De overname door Lufthansa zal volgens hem ook niet het einde betekenen voor het merk Brussels Airlines. De top van Lufthansa zette woensdag het licht op groen voor de totale overname van Brussels Airlines. Het is de bedoeling om met de Belgische aandeelhouders een akkoord te bereiken over de modaliteiten tegen het einde van het jaar. Lufthansa zou dan begin 2017 de 55 procent aandelen die ze nog niet in handen heeft, kunnen overnemen. (Belga)