De Belgische spoorwegdochter NMBS schreef een contract uit voor zes jaar met een geraamde waarde van 35 tot 41 miljoen euro om de logistiek van de catering te verzorgen. Dat gebeurt vandaag via Rail Gourmet in het Brusselse Zuidstation.

De catering op de internationale lijnen verloopt vrij ingewikkeld, omdat er drie partijen bij betrokken zijn: de voedselproducent Grain Noir; Rail Gourmet, dat het voedsel levert; en Momentum, de dienstverlener aan boord van de treinen. Het huidige contract heeft dus slechts betrekking op een deel van de catering. (WR)

De Belgische spoorwegdochter NMBS schreef een contract uit voor zes jaar met een geraamde waarde van 35 tot 41 miljoen euro om de logistiek van de catering te verzorgen. Dat gebeurt vandaag via Rail Gourmet in het Brusselse Zuidstation. De catering op de internationale lijnen verloopt vrij ingewikkeld, omdat er drie partijen bij betrokken zijn: de voedselproducent Grain Noir; Rail Gourmet, dat het voedsel levert; en Momentum, de dienstverlener aan boord van de treinen. Het huidige contract heeft dus slechts betrekking op een deel van de catering. (WR)