Dat is vernomen in vakbondskringen. De directie zal hierover dinsdag meer uitleg verschaffen tijdens personeelsvergaderingen.

In het kader van de in november aangekondigde herstructurering sneuvelen in ons land 100 tot 120 jobs in het hoofdkantoor en in de hr-diensten van de winkels. Dit collectief ontslag maakt deel uit van een wereldwijde herstructurering waarbij in totaal 7.500 van de 160.000 jobs geschrapt worden.

Daarnaast wil men meer gaan investeren in nieuwe en bestaande winkels en in logistieke centra, in de ontwikkeling van winkels in stadscentra en de uitbouw van e-commerce.

Tijdens de bijzondere ondernemingsraad kregen de vakbonden meer precieze informatie over waar de jobs precies geschrapt zullen worden. Anderzijds zouden in ons land ook een honderdtal nieuwe functies gecreëerd worden. Ook de vakbonden wilden maandag hierover niet meer informatie kwijt omdat ze de primeur willen laten aan het personeel dat dinsdag zal geïnformeerd worden.

Dat is vernomen in vakbondskringen. De directie zal hierover dinsdag meer uitleg verschaffen tijdens personeelsvergaderingen.In het kader van de in november aangekondigde herstructurering sneuvelen in ons land 100 tot 120 jobs in het hoofdkantoor en in de hr-diensten van de winkels. Dit collectief ontslag maakt deel uit van een wereldwijde herstructurering waarbij in totaal 7.500 van de 160.000 jobs geschrapt worden. Daarnaast wil men meer gaan investeren in nieuwe en bestaande winkels en in logistieke centra, in de ontwikkeling van winkels in stadscentra en de uitbouw van e-commerce. Tijdens de bijzondere ondernemingsraad kregen de vakbonden meer precieze informatie over waar de jobs precies geschrapt zullen worden. Anderzijds zouden in ons land ook een honderdtal nieuwe functies gecreëerd worden. Ook de vakbonden wilden maandag hierover niet meer informatie kwijt omdat ze de primeur willen laten aan het personeel dat dinsdag zal geïnformeerd worden.