De diepvries verwerkings- en verpakkingsactiviteiten van de sites in Lipno en Elk zullen worden gecentraliseerd in Lipno. De opslagactiviteiten blijven in Elk. Dat heeft het Belgische bedrijf maandag aangekondigd.

"De netto impact op de werkgelegenheid in de Poolse organisatie wordt ingeschat op 60 personen. We zullen de werknemers die door de reorganisatie getroffen worden, ondersteunen bij het vinden van een nieuwe job", aldus een mededeling van Greenyard Foods.

Grootse plannen

Greenyard Foods is actief België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Polen en Hongarije.

Begin maart raakte bekend dat Greenyard Foods, Univeg en Peatinvest de mogelijkheid onderzoeken om een combinatie te vormen. Dat zou kunnen leiden tot een Belgische wereldleider in groenten en fruit. Ondernemer Hein Deprez is referentie-aandeelhouder van de drie bedrijven. (Belga/NS)

De diepvries verwerkings- en verpakkingsactiviteiten van de sites in Lipno en Elk zullen worden gecentraliseerd in Lipno. De opslagactiviteiten blijven in Elk. Dat heeft het Belgische bedrijf maandag aangekondigd. "De netto impact op de werkgelegenheid in de Poolse organisatie wordt ingeschat op 60 personen. We zullen de werknemers die door de reorganisatie getroffen worden, ondersteunen bij het vinden van een nieuwe job", aldus een mededeling van Greenyard Foods. Greenyard Foods is actief België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Polen en Hongarije. Begin maart raakte bekend dat Greenyard Foods, Univeg en Peatinvest de mogelijkheid onderzoeken om een combinatie te vormen. Dat zou kunnen leiden tot een Belgische wereldleider in groenten en fruit. Ondernemer Hein Deprez is referentie-aandeelhouder van de drie bedrijven. (Belga/NS)