Grupo Modelo, die voor 50 procent in handen is van AB InBev, nam het de Belgisch-Braziliaanse brouwer kwalijk dat ze niet werd geconsulteerd bij de overname van Anheuser-Busch.

Het arbitragepanel heeft uiteindelijk beslist dat "de combinatie van Anheuser-Busch en InBev de investeringsovereenkomst tussen bedrijfseenheden van Anheuser-Busch en Grupo Modelo niet heeft geschonden", meldt AB InBev in een persbericht. Het arbitragepanel heeft voorts geen schadevergoeding of andere remedies toegekend.

Anheuser-Busch InBev voegt nog toe dat het ernaar uitkijkt "om zijn succesvolle zakelijke relatie met Grupo Modelo voort te zetten".

Grupo Modelo, die voor 50 procent in handen is van AB InBev, nam het de Belgisch-Braziliaanse brouwer kwalijk dat ze niet werd geconsulteerd bij de overname van Anheuser-Busch. Het arbitragepanel heeft uiteindelijk beslist dat "de combinatie van Anheuser-Busch en InBev de investeringsovereenkomst tussen bedrijfseenheden van Anheuser-Busch en Grupo Modelo niet heeft geschonden", meldt AB InBev in een persbericht. Het arbitragepanel heeft voorts geen schadevergoeding of andere remedies toegekend. Anheuser-Busch InBev voegt nog toe dat het ernaar uitkijkt "om zijn succesvolle zakelijke relatie met Grupo Modelo voort te zetten".