De dochter en zoon van Alfacam-stichters Gabriël Fehervari en Karin Stoop hebben een 'nieuw Alfacam' opgericht. Het bedrijf krijgt de naam 'Hove Media'. Dat meldt De Standaard donderdag.

De bvba Hove Media, die op 2 mei werd opgestart, zou over een startkapitaal van 18.550 euro beschikken.

Zaakvoerster wordt de 25-jarige Sophie Fehervari, die samenwerkt met haar 21-jarige broer William, aldus de krant. Sophie werkte jarenlang voor Alfacam. In 2011 trok ze naar het Braziliaans Alfacam-filiaal in Rio de Janeiro, waar ze de offertes en de planning voor de drie regiewagens voor haar rekening nam.

De drie wagens maken in Brazilië, Argentinië, Chili en Uruguay (live)opnames van onder meer voetbal, atletiek en autoraces. De activiteiten van de wagens maken deel uit van het faillissement.

De curatoren van de failliete televisiedienstengroep zijn op dit moment bezig met de - al dan niet volledige - verkoop van het bedrijf. Kandidaat-kopers hebben tot uiterlijk 20 mei de tijd om te bieden op een deel van Alfacam. Of Hove Media meebiedt is onduidelijk.

Alfacam bezweek op 19 april onder de schuldenlast, nadat de banken een nieuwe kredietlijn geweigerd hadden. (BO)

De dochter en zoon van Alfacam-stichters Gabriël Fehervari en Karin Stoop hebben een 'nieuw Alfacam' opgericht. Het bedrijf krijgt de naam 'Hove Media'. Dat meldt De Standaard donderdag.De bvba Hove Media, die op 2 mei werd opgestart, zou over een startkapitaal van 18.550 euro beschikken.Zaakvoerster wordt de 25-jarige Sophie Fehervari, die samenwerkt met haar 21-jarige broer William, aldus de krant. Sophie werkte jarenlang voor Alfacam. In 2011 trok ze naar het Braziliaans Alfacam-filiaal in Rio de Janeiro, waar ze de offertes en de planning voor de drie regiewagens voor haar rekening nam.De drie wagens maken in Brazilië, Argentinië, Chili en Uruguay (live)opnames van onder meer voetbal, atletiek en autoraces. De activiteiten van de wagens maken deel uit van het faillissement.De curatoren van de failliete televisiedienstengroep zijn op dit moment bezig met de - al dan niet volledige - verkoop van het bedrijf. Kandidaat-kopers hebben tot uiterlijk 20 mei de tijd om te bieden op een deel van Alfacam. Of Hove Media meebiedt is onduidelijk. Alfacam bezweek op 19 april onder de schuldenlast, nadat de banken een nieuwe kredietlijn geweigerd hadden. (BO)