De 10 vliegvelden met de meeste voorzieningen

De 10 vliegvelden met de meeste voorzieningen
© Changi Airport

(Travel US News/MS)

Changi in Singapore © Changi Airport

Zwemmen, ontspannen in een bubbelbad, wandelen in een vlindertuin, een film kijken, eindeloos winkelen, alles leren over de geschiedenis van het vliegveld in de Changi Aviation Gallery of je foto plaatsen op de Social Tree: met dit en veel meer kunt u zich bezighouden op het Changi vliegveld.

Changi © Changi Airport

Wanneer u iets meer tijd heeft kunt u deelnemen aan een gratis twee uur durende tour langs de belangrijkste bezienswaardigheden in Singapore.

Changi © Changi Airport

Changi © Changi Airport

Schiphol in Amsterdam

Op Schiphol valt zoveel te doen dat het verstandig is ruim op tijd aanwezig te zijn: een miniversie van het Rijksmuseum, een bibliotheek, een Xpres Spa, een airportpark, panoramaterras met zicht op de landingsbanen, enorm veel winkels en restaurants en een piano om uw muzikale talenten te laten horen. Ook is het mogelijk een Behind the Scenes busrondleiding te doen.

Schiphol

Schiphol

Chicago O'Hare International Airport © Thinkstock

Op het vliegveld vind je in het klein wat je in Chicago zelf vindt: in het oog springende kunstinstallaties, een van de grootste dinoskeletten ter wereld en de Wildcat Aircraft Exhibit.

Chicago © Zol87, Wikicommons

Chicago © Koyah7d, Wikicommons

London Heathrow Airport © Heathrow Airports Limited

Londen werd in 2013 verkozen tot de beste luchthaven om te winkelen. Er zijn dan ook meer dan 100 winkels te vinden. Ook de keuze aan restaurants is enorm. Onspannen kan in de No 1. Traveller Lounge en Spa en in de Be Relax Spa waar u zich kan laten masseren, opmaken of uw gezicht kan laten behandelen.

Heathrow © Heathrow Airports Limited

Heathrow © Heathrow Airports Limited

Munchen Aiport © Dr. Werner Hennies, FMG

Munchen werd in 2013 door Skytrax uitgeroepen tot de beste luchthaven om te dineren. Restaurants serveren er Beierse specialiteiten en Duits bier. Ook kunt u er geregeld genieten van livemuziek en cabaretoptredens. In december verandert het vliegveld in een heuse kerstmarkt.

Munchen © Dr. Werner Hennies, FMG

Munchen © Dr. Werner Hennies, FMG

San Francisco International Airport © San Francisco International Airport

Meer dan 80 winkels, een yogaroom, een XpresSpa, een Aviation Museum, een aquarium en een bibliotheek: een greep uit de activiteiten om u bezig te houden op de luchthaven van San Francisco.

San Francisco © San Francisco International Airport

San Francisco © San Francisco International Airport

Hongkong International Airport © Hong Kong International Airport

Het vliegveld in Hong Kong heeft een originele manier bedacht om wachtende passagiers bezighouden: ze kunnen een balletje slaan op de golfbaan direct naast de terminal. Net als in Hong Kong zelf kunt u ook op het vliegveld uitstekend winkelen. U kunt er een film bekijken in het Imax theater of kennis opdoen over de luchtvaart in het Aviation Discovery Centre.

Hongkong © Tksteven, Wikicommons

Hongkong © Wing, Wikicommons

Denver International Airport © Denver International Airport

Dit vliegveld ziet er zowel van binnen als van buiten uit als een kunstwerk. Er zijn muurschilderingen, sculpturen en vloermozaieken te bewonderen en een glazen passage die van de ene naar de andere terminal leidt biedt een indrukwekkend uitzicht op landende en vertrekkende vliegtuigen.

Denver © Denver International Airport

Denver © Denver International Airport

Vancouver International Airport © Larry Goldstein

Op dit Canadese vliegveld is de grootste levende muur in Noord-Amerika te vinden. Ook is er een aquarium, een natuurwandelpad en veel Indiaanse kunst. Er is zoveel te zien dat er rondleidingen zijn uitgestippeld.

Vancouver © Larry Goldstein

Vancouver © Larry Goldstein