KBC heeft Damien Van Renterghem aangesteld als CEO van KBC Brussels. De bankier komt van bij BNP Paribas Fortis en zal vanaf januari zijn functie bekleden, zo meldt de bank-verzekeraar. Eerder dit jaar kondigde KBC de lancering van het merk KBC Brussels voor de hoofdstad aan.

KBC Brussels is een gezamenlijke initiatief van KBC en de Franstalige zuster CBC. Met het nieuwe merk willen ze "KBC's positie in de hoofdstad van Europa versterken" en de bank dichter bij de klant brengen.

De 44-jarige handelsingenieur komt over van BNP Paribas Fortis. Daar had hij verschillende functies in het Brusselse. Hij was er onder meer commercieel directeur voor verschillende Brusselse entiteiten, directeur private banking voor de regio Brussel en begin 2013 werd hij er benoemd als sectordirecteur voor het oosten van Brussel. (Belga/NS)

KBC heeft Damien Van Renterghem aangesteld als CEO van KBC Brussels. De bankier komt van bij BNP Paribas Fortis en zal vanaf januari zijn functie bekleden, zo meldt de bank-verzekeraar. Eerder dit jaar kondigde KBC de lancering van het merk KBC Brussels voor de hoofdstad aan. KBC Brussels is een gezamenlijke initiatief van KBC en de Franstalige zuster CBC. Met het nieuwe merk willen ze "KBC's positie in de hoofdstad van Europa versterken" en de bank dichter bij de klant brengen. De 44-jarige handelsingenieur komt over van BNP Paribas Fortis. Daar had hij verschillende functies in het Brusselse. Hij was er onder meer commercieel directeur voor verschillende Brusselse entiteiten, directeur private banking voor de regio Brussel en begin 2013 werd hij er benoemd als sectordirecteur voor het oosten van Brussel. (Belga/NS)