Het consortium is betrokken bij het baggeren en aanleggen van golfbrekers, een kademuur en haveninfrastructuur. De werken zullen 19 maanden in beslag nemen.

De haven van Dibba ligt aan de Golf van Oman. Het is een van de belangrijkste olieopslagcentra ter wereld en de op één na grootste scheepsbunkerhub wereldwijd. Met de uitbreidingsplannen wil men de verwerkingscapaciteit uitbreiden en de operationele efficiëntie verbeteren.

Zowel Besix als De Nul zijn al actief in de Verenigde Arabische Emiraten - die laatste was ook betrokken bij de uitbreiding van de haven van Doha.

Het consortium is betrokken bij het baggeren en aanleggen van golfbrekers, een kademuur en haveninfrastructuur. De werken zullen 19 maanden in beslag nemen. De haven van Dibba ligt aan de Golf van Oman. Het is een van de belangrijkste olieopslagcentra ter wereld en de op één na grootste scheepsbunkerhub wereldwijd. Met de uitbreidingsplannen wil men de verwerkingscapaciteit uitbreiden en de operationele efficiëntie verbeteren. Zowel Besix als De Nul zijn al actief in de Verenigde Arabische Emiraten - die laatste was ook betrokken bij de uitbreiding van de haven van Doha.