De bank boekte 708 miljoen euro nettowinst na een verlies van 860 miljoen euro in het eerste kwartaal een jaar eerder. Commerzbank gaf donderdag de kwartaalresultaten vrij.

De bank presteerde beter dan de analistenverwachting van 479 miljoen euro. Commerzbank waarschuwt wel dat het resultaat niet geëxtrapoleerd kan worden over heel het jaar. 2010 zal enkel winstgevend zijn wanneer de conjunctuur en de financiële markten meewerken, aldus topman Martin Blessing. Ten laatste in 2011 wil Blessing opnieuw winst maken.

De bank boekte 708 miljoen euro nettowinst na een verlies van 860 miljoen euro in het eerste kwartaal een jaar eerder. Commerzbank gaf donderdag de kwartaalresultaten vrij. De bank presteerde beter dan de analistenverwachting van 479 miljoen euro. Commerzbank waarschuwt wel dat het resultaat niet geëxtrapoleerd kan worden over heel het jaar. 2010 zal enkel winstgevend zijn wanneer de conjunctuur en de financiële markten meewerken, aldus topman Martin Blessing. Ten laatste in 2011 wil Blessing opnieuw winst maken.