Dirk Van den Berghe, CEO van Delhaize België en Luxemburg, verlaat Delhaize Groep. Hij neemt ontslag per 31 juli.

Delhaize Groep meldt in een persbericht dat Van den Berghe besloten heeft om een rol te accepteren buiten het bedrijf.

'De beslissing om te vertrekken was een moeilijke, maar ik ben van mening dat deze nieuwe opportuniteit de beste is voor mij en mijn familie op dit moment', aldus Van den Berghe.

De beursgenoteerde Delhaize Groep is actief in negen landen en boekte vorig jaar een omzet van 20,9 miljard euro en een nettowinst van 179 miljoen euro. Bij de groep werken zowat 160.000 mensen. (Belga/KVDA)

Dirk Van den Berghe, CEO van Delhaize België en Luxemburg, verlaat Delhaize Groep. Hij neemt ontslag per 31 juli.Delhaize Groep meldt in een persbericht dat Van den Berghe besloten heeft om een rol te accepteren buiten het bedrijf. 'De beslissing om te vertrekken was een moeilijke, maar ik ben van mening dat deze nieuwe opportuniteit de beste is voor mij en mijn familie op dit moment', aldus Van den Berghe. De beursgenoteerde Delhaize Groep is actief in negen landen en boekte vorig jaar een omzet van 20,9 miljard euro en een nettowinst van 179 miljoen euro. Bij de groep werken zowat 160.000 mensen. (Belga/KVDA)