In een aantal buitenlandse vestigingen, in North Carolina, Mexico, Australië en Turkije, wordt het machinepark uitgebreid. In Argentinië verhuist men naar een grotere site.

Financiële details over het investeringsplan gaf de onderneming niet vrij.

De bedoeling is ook om wereldwijd meer te investeren in onderzoek en ontwikkeling (R&D), "om op die manier vooruit te lopen op de laatste trends en evoluties inzake slaapinnovatie", staat in het persbericht. "Vanaf 2011 zal het succes van R&D verder doorgetrokken worden in een aangepaste high-tech locatie op het hoofdkwartier in Waregem, voorzien van de laatste uitrustingen."

De Bekaert textiles groep telt momenteel bijna 1.000 werknemers.

In een aantal buitenlandse vestigingen, in North Carolina, Mexico, Australië en Turkije, wordt het machinepark uitgebreid. In Argentinië verhuist men naar een grotere site. Financiële details over het investeringsplan gaf de onderneming niet vrij. De bedoeling is ook om wereldwijd meer te investeren in onderzoek en ontwikkeling (R&D), "om op die manier vooruit te lopen op de laatste trends en evoluties inzake slaapinnovatie", staat in het persbericht. "Vanaf 2011 zal het succes van R&D verder doorgetrokken worden in een aangepaste high-tech locatie op het hoofdkwartier in Waregem, voorzien van de laatste uitrustingen." De Bekaert textiles groep telt momenteel bijna 1.000 werknemers.