Het bier is een product van de Franse Heineken-dochter Fischer. Desperados werd in België al verdeeld via Jet Import. Maar Alken-Maes doet voortaan de verkoop in de winkels. Jet Import blijft verantwoordelijk voor het merk in hippe bars en discotheken. Jet Import doet in België ook de verdeling van onder meer Red Bull en Corona.

Desperados is in bij jongeren. Het drankje bevat tequila en heeft 5,9 procent alcohol. Het wordt gedronken met een schijfje citroen. Het wereldwijde volume van Desperados bedraagt ruim één miljoen hectoliter, met een verkoop in een vijftigtal landen.

Drie jaar geleden kwam Alken-Maes in handen van Heineken. Sindsdien werd Maes Pils vernieuwd en kreeg Grimbergen een herlancering. Alken-Maes zag vorig jaar zijn marktaandeel stijgen van 11,3 procent naar 11,8 procent in volume.

Fun & Cool wordt geleid door Lies Eeckman. Voordien was zij de marketingmanager voor het merk Maes pils.

S.V./W.R.

Het bier is een product van de Franse Heineken-dochter Fischer. Desperados werd in België al verdeeld via Jet Import. Maar Alken-Maes doet voortaan de verkoop in de winkels. Jet Import blijft verantwoordelijk voor het merk in hippe bars en discotheken. Jet Import doet in België ook de verdeling van onder meer Red Bull en Corona. Desperados is in bij jongeren. Het drankje bevat tequila en heeft 5,9 procent alcohol. Het wordt gedronken met een schijfje citroen. Het wereldwijde volume van Desperados bedraagt ruim één miljoen hectoliter, met een verkoop in een vijftigtal landen. Drie jaar geleden kwam Alken-Maes in handen van Heineken. Sindsdien werd Maes Pils vernieuwd en kreeg Grimbergen een herlancering. Alken-Maes zag vorig jaar zijn marktaandeel stijgen van 11,3 procent naar 11,8 procent in volume. Fun & Cool wordt geleid door Lies Eeckman. Voordien was zij de marketingmanager voor het merk Maes pils. S.V./W.R.