Zetes versterkt haar Print & Apply-aanbod in Noord-Europa

Zetes neemt de Print & Apply activiteiten van Bopack Systems over. Zetes zal instaan voor de continuïteit van de activiteiten en diensten, inclusief de media en het onderhoud.

Een dertigtal medewerkers, actief in de huidige kantoren van Bopack Systems, zal de bestaande teams van Zetes in België en Nederland versterken.

Bopack Systems is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en productie van etiketteringsmachines. Haar oplossingenportfolio past perfect in het aanbod van Zetes, met de productie van printerapplicatortoestellen die voornamelijk bestemd zijn voor logistieke en productielijnen.

Bopack Systems positioneert zich daarenboven binnen dit domein ook als integrator en biedt oplossingen aan om een rechtstreekse koppeling tot stand te brengen tussen de werkelijke situatie bij de productie of in het magazijn en de elektronische beheerssystemen.

De overname van de activiteiten van Bopack Systems past in het kader van de uitbreiding van de Print & Apply-activiteiten van Zetes, dat deze oplossingen in heel Europa nog beter beschikbaar wil maken. In 2006 en 2007 nam Zetes al Powersys en MD over, twee Spaanse bedrijven die in dezelfde activiteitssector actief zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content