Wereldwijde economische groei stort niet echt in

De gisteren bekendgemaakte cijfers over de BBP-groei in Duitsland en Frankrijk waren weliswaar niet schitterend, maar ze gaven anderzijds aan dat de wereldwijd economische groei voorlopig niet echt instort. Daadoor neemt de risicobereidheid bij de beleggers weer toe.

Bovendien is het ook een stuk rustiger geworden wat de Europese schuldencrisis betreft. Volgens sommige analisten is dit te wijten aan de zomerstilte. De onderliggende problemen zijn zeker nog niet opgelost en kunnen op eender welk moment opnieuw de kop gaan opsteken.

Aegon maakt senior management benoemingen bekend

Aegon heeft C. Michiel van Katwijk (45, Nederlands) benoemd als Chief Financial Officer (CFO) voor Aegon Americas en Darryl Button (43, Canadees) als Executive Vice President, Head of the Corporate Financial Center. Beide benoemingen gaan op 1 september 2012 in.

Darryl Button is sinds 1999 aan Aegon verbonden en is op dit moment CFO van Aegon Americas. Hij gaat leiding geven aan het Corporate Financial Center van Aegon, zoals financiën, treasury, belastingen, actuariële zaken en investor relations. Darryl rapporteert aan Jan Nooitgedagt, CFO van Aegon N.V. Darryl zal zich vestigen in Den Haag.

Michiel van Katwijk zal zich vestigen in Baltimore, Maryland. Hij gaat rapporteren aan Mark Mullin, CEO van Aegon Americas en lid van de Management Board. Gedurende zijn 20-jarige carrière bij Aegnon, heeft Michiel van Katwijk diverse managementverantwoordelijkheden gehad, zoals Group Treasurer en recent Head of the Corporate Financial Center.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content