Wat gaat Apple te vertellen hebben?

De Amerikaanse analisten hebben nog altijd de handen vol met de bedrijfsresultaten die op volle snelheid op hen losgelaten worden. Het hoogtepunt van de cijferstroom is inmiddels bereikt, vanaf volgende week gaat het geleidelijk aan weer wat minder worden.

Vandaag staan onder andere de cijfers van Alflac, United Technologies, Baker Hughes, McGraw-Hill, Ashland, Celanese, AT&T, 3M, Amgen, First Commonwealth Financial Corporation en AK Steel in onze agenda vermeldt. Na beurs komt Apple met de cijfers, een gebeurtenis waar de beleggers nu al een paar weken naar uitkijken.

Cijfers Umicore op komst

Ook in China is het opnieuw een vrij drukke dag wat bedrijfsresultaten betreft, een heel wat Chinese bedrijven komen verslag uitbrengen over het voorbije kwartaal. In Europa is de cijferstroom nog niet op volle snelheid, maar we mogen vandaag toch al uitkijken naar de cijfers van ASMI, CSM, Imtech, Novartis en KPN. Ook Umicore komt met cijfers.

Later deze week mogen we nog heel wat bedrijfsresultaten verwachten, ook in eigen land. Woensdag en donderdag zijn zonder enige discussie de topdagen van de week, met onder onder andere de resultaten van Barco, Melexis, Nyrstar, Mobistar, Exmar, UCB enzovoort.

In de Verenigde Staten is het beeld al min of meer duidelijk, in de meeste gevallen vallen de bedrijfsresultaten wel mee. Deze week komen er nog heel wat industriële bedrijven rapporteren en het zal van de kwaliteit van die cijfers afhangen of Wall Street hogere koersen zal aankunnen. In Europa is het nog wat vroeg om al een duidelijk beeld van het resultatenseizoen te krijgen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content