Umicore blijft op schema voor strategisch plan, Degroof handhaaft advies

De Europese beurzen zijn van de plus in de min gegleden, waarbij de verliezen voorlopig beperkt blijven. De Euro Stoxx 50 noteert fracties van een procent onder het slotniveau van gisteren. De beleggers beseffen maar al te goed dat de Europese topmeeting niets concreets heeft opgeleverd.

Ook de Brusselse beurs noteert licht in het rood, maar de BEL 20 blijft dicht bij het slot van gisteren.

Bank Degroof stond even stil bij de Capital Markets Days die Umicore gisteren en eergisteren organiseerde. Het neutraal advies blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 42 euro.

Retail Estates boekt geen daling van de reële waarde op de vastgoedportefeuille

Retail Estates nv heeft het afgelopen boekjaar 2011/2012 zowel een waaier aan initiatieven genomen die de groei van de onderneming bevorderden als tegelijk sterke operationele resultaten gerealiseerd en dit in de context van een moeilijk economisch klimaat.

Het consumentenvertrouwen en de koopkracht van de Belgische particuliere consument zijn tot op heden niet in vergelijkbare mate aangetast als in sommige andere Europese landen. Als resultaat hiervan werden de inspanningen van het managementteam beloond met een hoge bezettingsgraad (98,19%) en een sterk incassopercentage (99,58%).

Retail Estates nv boekte dan ook globaal genomen geen daling van de reële waarde op haar vastgoedportefeuille en dit in de lijn met de voorbije boekjaren, ondanks de negatieve trend die andere vastgoedsectoren getroffen heeft.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content