Uitblijven van politieke aardverschuiving in Nederland kan beurzen ondersteunen

Bij de Nederlandse parlementsverkiezingen behaalde de VVD van Mark Rutte een grote overwinning. Een coalitie met de socialistische PVDA ligt nu in de lijn van verwachtingen.

Belangrijk is in ieder geval dat de extreme partijen van links en van rechts een halt wordt teruggeroepen. Nederland kan nu relatief snel een nieuwe regering krijgen, een gegeven dat de financiële markten ongetwijfeld gerust zal stellen. Er kan nu verder worden gewerkt aan een oplossing van de Europese schuldencrisis.

De volgende stap kan nu worden dat Spanje officieel om hulp gaat vragen. De Spanjaarden willen wel geld, maar vrezen de aan een steunplan verbonden voorwaarden. Toch zal ooit de knoop moeten worden doorgehakt, hoogstwaarschijnlijk in de vorm van een compromis.

Kinepolis Group neemt het voortouw met Passbook

Kinepolis kondigt aan haar bioscooptickets te zullen afleveren via Passbook, de portefeuille-app van Apple die op 19 september gelanceerd wordt. Passbook maakt deel uit van iOS6, de nieuwe versie van Apple’s mobiele operating systeem.

Apple iPhone-gebruikers in België, Frankrijk en Spanje kunnen Passbook al vanaf het lanceringsmoment gebruiken voor een bezoek aan hun favoriete Kinepolis-vestiging. Kinepolis bijt hiermee een nieuwe spits af in de internationale bioscoopsector.

Passbook is een initiatief van Apple waarbij men via één enkele app alle tickets, lidmaatschapskaarten, getrouwheidskaarten en kortingsbonnen digitaal op iPhone kan bewaren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content