Twee bijzonder drukke dagen op komst wat bedrijfsresultaten betreft

In de Verenigde Staten hebben we het spectaculairste gedeelte van het resultatenseizoen al achter de rug, zodat we deze week niet zo heel veel meer moeten verwachten. Onze agenda vermeldt voor vandaag onder andere de cijfers van Activision Blizzard, Priceline.com, Macy’s en Agrium.

Op macro-economisch vlak is het in de Verenigde Staten een relatief rustige week. De beleggers kijken momenteel dus vooral naar wat er in Europa gebeurt.

Vrijdag staat ook in China in focus, vanwege de publicatie van de Chinese inflatiecijfers. Het zal van deze inflatiecijfers afhangen of China nog ruimte heeft om de monetaire politiek te versoepelen.

In Europa stonden gisteren onder andere de resultaten van Deutsche Post, Adecco, Munich Re, TUI Travel, DSM en PostNL op de agenda. In Brussel passeerden de interimresultaten van Deceuninck en Recticel de revue.

Heel wat Belgische bedrijven brengen verslag uit over gang van zaken in eerste kwartaal

Vandaag kijken we in Europa uit naar de cijfers van Aperam, Arcadis, Telecom Italia, ArcelorMittal, Boskalis, ING, Endesa, Carlsberg, Commerzbank, Grontmij, Heymans. J. Sainsbury, Natixis, K+S, Ordina en TKH Groep. In Brussel komen onder andere Agfa-Gevaert, Dexia, Werelhave Belgium en GBL verslag uitbrengen over het voorbije kwartaal.

Donderdag wordt dan de drukste dag van de week met onder andere cijfers van Holcim, Zurich Financial Group, Deutsche Telekom, Gamesa, BAM, en UniCredit. In Brussel komen onder andere Tessenderlo, EVS, D’Ieteren en KBC rapporteren. Vrijdag wordt dan afgesloten met de resultaten van AXA en Generali.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content