Sterk verzwakte Braziliaanse real kan gevolgen hebben voor AB-InBev

De Europese beurzen zijn vandaag hoger geopend, met relatief beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. Die winsten lopen op van driekwart tot een vol procent. De Europese topmeeting van gisterenavond leverde niets concreets op, maar dat had eigenlijk ook niemand verwacht.

De Brusselse beurs is op haar beurt hoger geopend, met een winst van ruim een half procent voor de BEL 20. Daarmee hijst de index zich opnieuw boven het niveau van 2100 punten.

ING wijst er vanmorgen op dat niemand er aandacht aan besteed dat de forse koersdaling bij de Braziliaanse real gevolgen kan hebben voor AB-InBev.

Die zwakke real wordt weliswaar deels gecompenseerd door de sterkere dollar, maar het uiteindelijk beeld is toch negatief. ING behoudt een neutraal advies voor het aandeel.

AEGON beëindigt notering aan de London Stock Exchange

AEGON N.V. heeft bij de UK Listing Authority een verzoek ingediend om de notering van de gewone aandelen aan de London Stock Exchange (LSE) te beëindigen. Het is de verwachting dat de beëinding van de notering aan de LSE ingaat op 29 juni 2012 om 8.00 uur.

AEGON heeft besloten de notering te beëindigen, omdat het aantal aan de LSE verhandelde aandelen te verwaarlozen is en niet in verhouding staat tot de daarmee samenhangende kosten. De aandelen AEGON blijven genoteerd aan Euronext Amsterdam en de New York Stock Exchange.

Twee nieuwigheden bij Belfius

Als relatiebank die een reële toegevoegde waarde wil geven aan zijn klanten, wil Belfius hun in de eerste plaats producten en diensten aanbieden die concreet en nuttig inspelen op hun behoeften.

SMS-alerts om op de hoogte te blijven van het saldo van zijn rekeningen of van de storting van zijn loon, een vervangkaart die onmiddellijk kan worden gebruikt bij verlies of diefstal van de betaalkaart, de mogelijkheid om aan geldautomaten ook briefjes van 5 euro op te vragen: het zijn stuk voor stuk voorbeelden van kleine eenvoudige en praktische oplossingen waarmee Belfius het leven van zijn klanten wil vergemakkelijken.

Aan die lijst van Smart Ideas voegt Belfius binnenkort twee nieuwigheden toe: de Prepaid MasterCard, die volledig wordt opgenomen in het gamma van zichtrekeningen, en de Belfius Travel App, om zijn klanten overal ter wereld te begeleiden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content