Spanje staat voor een moeilijke week

De Europese beurzen zijn vandaag hoger gesloten, zonder dat er per saldo sprake was van een forse stijging van de koersen. De Euro Stoxx 50 stond bij het slot van de handel bijna een half procent in de plus, de BEL 20 liet een ongeveer even grote winst optekenen.

Nyrstar was de belangrijkste stijger binnen de index, de koers sloot ruim 5% lager. Aan de andere kant van het spectrum stond Delhaize, dat met de resultaten op komst ruim anderhalf procent moest prijsgeven. Ook Elia gaf zowat anderhalf procent prijs, ogenschijnlijk zonder zichtbare reden.

De koersen van de Spaanse staatsobligaties gingen vandaag voor de eerste keer in drie dagen lager. Madrid kondigde aan dat het volgende week obligaties met looptijden van 3, 5 en 20 jaar zal uitgeven, zonder te specifiëren welke bedragen beoogd worden.

Belgacom heeft vacatures voor 100 nieuwe medewerkers

Belgacom werft 100 nieuwe medewerkers aan in diverse domeinen. Over het hele land worden o.a. technici, ICT-experten en verkopers gerekruteerd.

Hiermee blijft Belgacom bij de absolute top van België op het vlak van rekrutering. Dit jaar werden er al 357 nieuwe medewerkers extern aangeworven.

Een belangrijk deel van de aanwervingen betreft 50 technici ondergronds kabelnetwerk. Zij staan in om nieuwe klanten aan te sluiten op het netwerk en voor het onderhoud van de telecomkabels om een hoogstaande dienstverlening te verzekeren.

Daarnaast rekruteert Belgacom 20 ICT-experten om de groei in nieuwe businessdomeinen te ondersteunen. Belgacom blijft de grootste ICT-werkgever in België.

Vervolgens zoekt Belgacom ook nog een 10-tal verkopers om de beste oplossingen aan te bieden aan de residentiële klanten in de verschillende verkooppunten.

Verder zijn er nog andere vacatures in uiteenlopende domeinen zoals entertainment, strategie en financiën. Hiermee maakt Belgacom in 2012 haar ambitieuze doelstellingen waar op het vlak van aanwerving.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content