Spanje en Italië zijn het oneens over steunaanvraag

De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, waarbij de verliezen ten opzichte van de opening verder zijn opgelopen. Zowel in het geval van de Euro Stoxx 50 als van de BEL 20 loopt het verlies op tot ruim 1%. Maar twee bedrijven uit de index noteren in de plus.

Vandaag steken de Italiaanse premie Mario Monti en de Spaanse premier Mariano Rajoy de koppen bij elkaar en de kans is groot dat beiden hun oneens zullen zijn over het probleem van de steunaanvragen.

Monti zou Rajoy aangespoord hebben om zo snel mogelijk, kwestie van ook de Italiaanse obligatierente te doen dalen. Zowel de Spaanse als de Italiaanse obligatierente op 10 jaar stijgen vandaag met 7 basispunten.

Vooruitzichten UCB 2012 bevestigd

UCB verwacht dat zijn financiële resultaten in 2012 zullen worden gedreven door de aanhoudende groei van Cimzia®, Vimpat® en Neupro®, evenals door afkalving door het verstrijken van de exclusiviteit voor Keppra®.

De opbrengsten in 2012 zullen naar verwachting EUR 3,2 miljard overschrijden, recurrente EBITDA tussen EUR 630-660 miljoen en kernwinst per aandeel circa EUR 1,70 – gebaseerd op 179 miljoen uitstaande aandelen.

BinckBank koopt 42.836 eigen aandelen in

In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 22 oktober tot en met 26 oktober 42.836 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 6,1949.

De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content