Sommige delen van Europa ‘derde wereld’ voor reclamebedrijven

De Europese beurzen zijn vandaag lager geopend, met redelijke verliezen voor de belangrijkste indices. De Stoxx Europe 600 Index gaf in de opening bijna een half procent prijs, maar de verliezen voor sommige Zuid-Europese beursindices lopen op tot 1% op zelfs meer.

Op haar beurt is de Brusselse beurs lager geopend, met een verlies van ongeveer een kwart procent voor de BEL 20. KBC is de sterkste daler binnen de index, maar echt opvallende bewegers zijn er eigenlijk niet. Op de valutamarkten moet de euro licht terrein prijsgeven.

Volgens Euromonitor International leeft in Spanje al meer dan 20% onder de armoedegrens. Dat betekent dat de reclamebedrijven de consumenten in dit land op een andere manier moeten aanpakken.

Sommige delen van Europa worden nu op dezelfde manier als de ‘derde wereld’ behandeld. Wat voor Spanje geldt, geldt uiteraard ook voor Griekenland en voor andere landen in problemen.

BinckBank koopt 85.345 eigen aandelen in

In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 17 september tot en met 21 september 85.345 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 6,0399.

De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door.

De uitvoering van het aandeleninkoopprogramma is door BinckBank uitbesteed aan ING en is in volledige overeenstemming met de Safe Harbor Regulation van EU regelgeving 2273/2003.

ING zal zelfstandig en zonder inmenging van BinckBank handelen.

Indien aan de orde, maakt BinckBank wekelijks op vrijdag na sluiting van NYSE Euronext bekend hoeveel aandelen er zijn ingekocht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content