Resultaten France Telecom wegen op koers Mobistar

De Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, met beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stond de Eurostoxx 50 ruim een kwart procent in het rood. Vandaag maakten nogal wat bedrijven de kwartaalcijfers bekend en het algemene beeld was niet altijd positief.

Ook de Brusselse beurs had vandaag met wat verkoopdruk af te rekenen, de BEL 20 stond bij het slot van de handel eveneens ongeveer een kwart procent onder de nullijn.

Mobistar was de sterkste daler binnen de index, dit in reactie op de zwakke cijfers die France Telecom vanmorgen bekendmaakte. Ook Bekaert en Mobistar lagen zwak op koers.

Positieve EBITDA bij Option

Option maakte vandaag bekend dat de onderneming in het derde kwartaal van 2012 een omzet realiseerde van 11,7 miljoen EURO vergeleken met 11,3 miljoen EURO in het derde kwartaal van 2011.

Productgerelateerde opbrengsten vertegenwoordigden 3,3 miljoen EURO en software- en licentie-opbrengsten vertegenwoordigden 8,4 miljoen EURO van de totale kwartaalopbrengsten van het derde kwartaal 2012.

Zoals reeds eerder gemeld, loopt het akkoord over de software licentie met Huawei nog tot eind oktober 2012. Er wordt verwacht dat de software en licentie-opbrengsten hierdoor vanaf het volgende kwartaal zullen beïnvloed worden.

De onderneming rapporteert een positieve EBITDA van 3,8 miljoen EURO voor het derder kwartaal van 2012.

Sofinnova Partners bezit meer dan 15% in Ablynx

Ablynx maakte dinsdag bekend, in overeenstemming met artikel 14 van de Belgische wet van 2 mei 2007 betreffende de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten van wie aandelen zijn toegelaten tot verhandeling op een gereglementeerde markt, dat zij een kennisgeving van deelneming heeft ontvangen van Sofinnova Partners SAS en Gilde Europe Food & Agribusiness Fund BV.

Sofinnova Partners SAS heeft de drempel van 15% onderschreden en Gilde Europe Food & Agribusiness Fund BV heeft de drempel van 3% onderschreden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content