Option trekt eerste COO aan

Option maakte vandaag bekend dat het een belangrijke versterking van zijn management- en organisatiestructuur heeft doorgevoerd met de benoeming van Philippe Rogge als eerste Chief Operating Officer van het bedrijf.

Philippe werkte voorheen bij de Belgacom Group, waar hij tot voor kort Vice President Business Development & Planning was.

Tijdens zijn zeven jaar bij het grootste telecommunicatiebedrijf van België bekleedde hij een aantal strategische en operationele functies, waarbij hij steeds rapporteerde aan leden van het directiecomité van het bedrijf.

Daarvoor verwierf hij ervaring op het vlak van financieel management en IT binnen de shipping- en petrochemische industrie.


Philippe studeerde af aan de Universiteit Gent en behaalde postacademische diploma’s aan de Vlerick School of Management en INSEAD. In zijn vrije tijd is Philippe een verwoed zeiler en vertegenwoordigde hij België hiervoor op internationaal niveau.

Philippe zal in dienst treden bij Option in januari 2009 en rechtstreeks naar de CEO rapporteren. Hij zal Sales, Operations en Marketing aansturen en verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse management dat er voor moet zorgen dat Option alle aspecten van haar “value proposition” naar de draadloze markten kan realiseren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content