Oplossing Europese schuldencrisis is onmogelijk zonder Duitsland

De financiële markten geven een duidelijk advies aan de Europese Centrale Bank: hou Duitsland aan boord, want zonder dit land is het onmogelijk om een oplossing voor de Europese schuldencrisis te vinden. Bovendien zou de ECB sterk aan geloofwaardigheid inboeten wanneer de Duitsers dwars liggen.

Der Spiegel kaartte tijdens het weekend de mogelijkheid aan om een plafond boven de Italiaanse en de Spaanse obligatierente te plaatsen.

Boven dat niveau zou de ECB obligaties inkopen. De Bundesbank liet gisteren echter nogmaals weten niets te voelen voor het inkopen van obligaties.

De Europese schuldencrisis kan binnenkort weer haar schaduw op de beurzen gaan werpen.

Lazard Frères bezit 5,15% in Deceuninck

Overeenkomstig de toepasselijke transparantiewetgeving (wet van 2 mei 2007), meldt Deceuninck NV dat het bedrijf op 17 augustus 2012 een kennisgeving d.d. 14 augustus 2012 heeft ontvangen van Lazard Frères Gestion S.A.S..

Luidens deze kennisgeving bezit Lazard Frères Gestion S.A.S. op 10 augustus 2012 5.545.000 stemrechten (5,15% van het totaal aantal uitstaande aandelen Deceuninck NV, zijnde 107.750.000 aandelen waarvan 86.200.000 met VVPR strip).

De desbetreffende kennisgevingen werden gepubliceerd op de website van Deceuninck NV (www.deceuninck.com) onder de rubriek “Investors/financials/financial news” en onder de rubriek “Investors/shareholders info/shareholding/transparency declarations.” Deceuninck maakt morgen overigens de volledige resultaten over de eerste helft van het boekjaar bekend.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content