Merkel gaat proberen om Chinese steun los te weken

De Europese beurzen zijn vandaag lager geopend, met voorlopig beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. De Stoxx Europe 600 liet in de opening een verlies van ongeveer een half procent optekenen, de verliezen voor de andere indices liggen in dezelfde orde van grootte.

De Franse mediagroep Vivendi maakte vanmorgen een forse winstdaling bekend, terwijl WPP de prognoses voor het volledige boekjaar naar beneden aanpaste.

Veel aandacht gaat ook uit naar het bezoek dat Angela Merkel aan China brengt. Merkel gaat proberen om Chinese steun los te weken voor de oplossing van het Europese schuldenprobleem, vraag is natuurlijk of dat gaat lukken ook.

Symphony Mills koopt aandelen Picanol

Symphony Mills heeft 170.408 aandelen in Picanol NV verworven in meerdere transacties sinds 31 augustus 2011. Binnen STAK Picanol werden 30.792 certificaten overgedragen van Michel Steverlynck aan Symphony Mills NV en werden 31.745 certificaten overgedragen van Berlau Comm. VA aan Symphony Mills NV .

De verwerving van stemrechtverlenende effecten betreft een verwerving van aandelen Picanol NV door Symphony Mills NV die een drempeloverschrijding in hoofde van Symphony Mills NV tot gevolg heeft gehad.

De heer Patrick Steverlynck en de heer Luc Tack en de met hen verbonden vennootschappen treden in onderling overleg op met elkaar.

Binnen STAK Picanol treden de certificaathouders (Sofines BV, Pasma NV en Symphony Mills NV) die de gezamenlijke controle uitoefenen over STAK Picanol, in onderling overleg op met certificaathouders Berlau Comm. VA (gecontroleerd door de heer Michel Steverlynck) en de heer Yves Steverlynck (tevens rechtstreeks houder van 200 aandelen in Picanol NV).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content