Koersdoelverlagingen Sioen en Solvay (+ andere adviezen)

Volgens de Tijd heeft Agfa-Gevaert Healthcare een aantal contracten kwijtgespeeld op de Europese markt, waar het bedrijf traditioneel sterk staat. De rating ‘accumulate’ blijft niettemin gehandhaafd.

Galapagos kondigde vandaag aan dat haar servicedivisie BioFocus DPI de lopende samenwerking met Amgen uitbreidt naar 2009 en 2010. KBC Securities blijft Galapagos accumuleren.

Het XL-project opent volgens KBC Securities heel wat nieuwe mogelijkheden voor GIMV. KBC Securities heeft nog steeds een koopadvies.

IBA krijgt FDA-goedkeuring voor het eerste geïntegreerde cyclotron gebaseerde protontherapiesysteem, zo werd gisterenavond bekendgemaakt. KBC Securities handhaaft de rating ‘accumulate’, Bank Degroof is neutraal.

Een MID op basis van Option-technologie wordt door TIM (Telecom Italia Mobile), de grootste mobiele operator van Italië, onder de naam Alice Mobile MID IDOL op de markt gebracht. KBC Securities en Bank Degroof hebben een neutraal advies voor Option.

KBC Securities is nog steeds koper van Real Dolmen, dat eigen obligaties inkoopt en een reverse stock split uitvoert.

Na de winstwaarschuwing blijft KBC Securities neutraal voor Sioen, maar het koersdoel wordt verlaagd van 5,50 naar 4 euro. Bank Degroof heeft nog steeds een rating ‘accumulate’.

KBC Securities heeft de winstverwachtingen voor Solvay naar beneden aangepast. Het advies blijft ‘houden’, het koersdoel gaat van 80 naar 75 euro.

Bank Degroof herhaalt het koopadvies voor KBC naar aanleiding van het bericht dat het decreet over het spaargeld voor het einde van dit jaar zal gepubliceerd worden.

UCB maakte vanmorgen bekend dat het van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een volledige antwoordbrief heeft ontvangen met betrekking tot de transdermale patch Neupro® (rotigotine transdermal system), voor de behandeling van de tekens en symptomen van de geavanceerde stadia van de ziekte van Parkinson, en voor de behandeling van de tekens en symptomen van matige tot ernstige vormen van primaire Restless Legs Syndrome (RLS). KBC Securities blijft neutraal voor UCB, Bank Degroof is nog steeds koper.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content