Imtech verwerft order voor ‘groen’ hoofdkantoor voor BNP Paribas Fortis

Imtech heeft de order verworven voor de complete duurzame (energie)technologie bij de renovatie van het hoofdkantoor van BNP Paribas Fortis in Brussel (Fortis Bank België dat sinds mei 2009 deel uitmaakt van BNP Paribas).

Dit ‘green head office’ zal één van de meest duurzame kantoren in België worden. De waarde van de opdracht bedraagt ruim 20 miljoen euro.

René van der Bruggen, CEO van Imtech: ‘Steeds meer grote organisaties gaan er toe over hun hoofdkantoren in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen volledig duurzaam te maken. Imtech weet met duurzame, geïntegreerde en intelligente technische oplossingen goed in te spelen op deze trend tot ‘green head offices’. De order bevestigt dan ook onze sterke positie op de Europese markt voor ‘groene’ gebouwen. Na orders voor de ‘groene’ revitalisatie van het hoofdkantoor van de Deutsche Bank in Frankfurt (120 miljoen euro) en de duurzame technologie in het hoofdkwartier Nederlandse Koninklijke Landmacht in Utrecht (60 miljoen euro) vormt ook deze order een belangrijke duurzame referentie.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content