Imtech handhaaft guidance

Imtech ziet de orderportefeuille in het derde kwartaal 2011 – vergeleken met dezelfde periode vorig jaar – verder toenemen.

Het bedrijf handhaaft de vooruitzichten voor het gehele jaar 2011 en verwacht een verdere toename van de EBITA door een combinatie van autonome groei en acquisities.

Tevens handhaaft Imtech haar lange termijn strategisch plan om in 2015 te komen tot een opbrengstenniveau van 8 miljard euro. In het bereiken van deze groeidoelstelling wordt goede vooruitgang geboekt.

Zo zijn in 2011 tot op heden 14 acquisities gedaan. Dit leidt op termijn tot extra groei zowel bij de overgenomen ondernemingen als bij de rest van het Imtech-portfolio.

René van der Bruggen, CEO Imtech: ‘Hoewel de marktomstandigheden door economische vertraging en financiële onzekerheid rondom de euro en de positie van banken niet optimaal zijn, kenmerkt Imtech zich door een verdere groei van de orderportefeuille. Dit komt omdat de vraag naar technologie – in het bijzonder energie-efficiënte en andere duurzame oplossingen – over een breed front blijft groeien. Met ons brede pakket aan hightech technische diensten kunnen we hier goed op inspelen.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content