Grieken bereiden Angela Merkel vijandige ontvangst voor

Voor het eerst sinds het uitbreiken van de crisis brengt de Duitse kanselier Angela Merkel een bezoek aan Griekenland. Ze zal de Grieken waarschijnlijk vertellen dat ze wil dat ze in de eurozone blijven, maar toch staat haar waarschijnlijk een vijandige ontvangst te wachten.

De Grieken stellen de Duitsers in het algemeen en Merkel in het bijzonder voor de zware besparingsmaatregelen die de Griekse regering heeft moeten aankondigen.

Volgens de extreemlinkse Syriza-partij komt Merkel niet om de Grieken een hart onder de riem te steken, maar wel om een corrupt politiek systeem haar steun toe te zeggen.

Er worden wel meer bezoekjes afgelegd, want woensdag reist de Spaanse premier Mariano naar Parijs voor gesprekken met de Franse premier François Hollande.

Vandaag vergaderen anderzijds de Europese ministers van Financiën in Brussel, met als gespreksonderwerp uiteraard de Europese schuldencrisis.

Devgen geeft aandelen uit naar aanleiding van uitoefening warrants

In overeenstemming met artikel 15 §1 van de Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde bedrijven, meldt Devgen NV (Euronext Brussel: DEVG) dat het 13.252 aandelen heeft uitgegeven naar aanleiding van de uitoefening van warrants. Als gevolg van deze transactie heeft Devgen nu 24.291.131 uitstaande aandelen.

BinckBank koopt 31.172 eigen aandelen in

In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 1 oktober tot en met 5 oktober 31.172 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 5,8155.

De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content