Gimv investeert in ICT-servicebedrijf Trustteam

Gimv verwerft een meerderheidsbelang in het Kortrijkse Trustteam, een ICT-bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt aan KMO’s op het niveau van infrastructuur, software, beveiliging en communicatie.

De overige aandelen zijn in handen van stichter-CEO Stijn Vandeputte en uitvoerend bestuurder, Patrick Cornette.

De instap van Gimv moet het bedrijf toelaten om zijn ambitieuze groeiplannen te realiseren, die zowel gericht zijn op organische als op externe groei.

Trustteam (www.trustteam.be), winnaar van de Trends Gazellen West-Vlaanderen in 2011, werd in 2002 opgericht door Stijn Vandeputte en is sindsdien uitgegroeid tot een sterke nichespeler in ICT dienstverlening.

Het bedrijf biedt enerzijds een totaalpakket aan van netwerkdiensten met betrekking tot infrastructuur, beveiliging en communicatie voor KMO’s, die zo hun ICT-beheer kunnen uitbesteden.

Daarnaast richt Trustteam zich met zijn zelf ontwikkelde software op de zorgsector. Trustteam heeft een zeer loyale en gediversifieerde klantenbasis van circa 1500 KMO’s, voornamelijk actief binnen de dienstensector. Het bedrijf telt 65 werknemers en heeft vestigingen in België en in Roemenië.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content