Geen wijzigingen in Europese monetaire politiek verwacht

De Europese beurzen zijn vandaag stabiel tot iets hoger geopend, zonder dat er sprake is van grote bewegingen bij de belangrijkste indices. De Stoxx Europe 600 opende een kwart procent hoger, de winsten voor de andere indices situeren zich in dezelfde orde van grootte.

In Brussel opende de BEL 20 fracties van een procent hoger, zonder dat er sterke stijgers zijn binnen de index. De euro noteert iets lager, dit met de meeting van de Europese Centrale Bank op komst.

Ook de Bank of England vergadert deze week, maar er worden in geen van beide gevallen wijzigingen in de monetaire politiek verwacht.

Met 4G schakelt Belgacom in een hogere versnelling

Maandag Belgacom als eerste in België het razendsnelle mobiel internet op de markt. Het nieuwe Proximus 4G-netwerk laat de klanten toe om op hun smartphone, laptop of tablet veel sneller te surfen dan voordien mogelijk was.

Hierdoor hebben de gebruikers onderweg een gelijkaardige gebruikservaring als via een vaste internetverbinding. In vergelijking met het 3G-netwerk geeft mobiel internet via 4G meer gebruikscomfort, snellere verbindingen en een uitstekende beeldkwaliteit bij het bekijken van video’s.

Klanten kunnen toegang krijgen tot het razendsnelle internet via specifieke tariefplannen en opties. Belgacom verkoopt ook 4G-toestellen in haar verkooppunten : de 4G USB Modem voor computers en laptops, de Mobile Wi-Fi 4G en in de loop van november de smartphone Samsung Galaxy S3 4G.

Belgacom startte in juni 2011 met de uitrol van het eerste 4G-netwerk in België. Vandaag gaat Belgacom als eerste over tot de commerciële lancering in 8 steden: Hasselt, Antwerpen, Gent, Leuven, Luik, Namen, Bergen, Waver en het industriepark van Haasrode.

Meer gebruikscomfort, snellere verbindingen en een uitstekende beeldkwaliteit

Het snelle mobiele 3G-netwerk van Proximus wordt uitgebreid met 4G-technologie. Surfen via het 3G-netwerk gaat al snel maar via 4G gaat het nog sneller.

Hierdoor hebben de gebruikers onderweg met hun smartphone, laptop of tablet een gelijkaardige gebruikservaring als via een vaste internetverbinding.

Met 4G kunnen gebruikers video’s bekijken met een uitstekende beeldkwaliteit, sneller gegevens downloaden of uploaden en nog sneller gamen.

Het gebruik of uitwisselen van zwaardere applicaties, zoals het raadplegen van een uitgebreide klantendatabase, gebeurt zeer snel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content