Galapagos wint 2010 European Biotechnica Award

Galapagos kondigde aan dat het bedrijf de 2010 European Biotechnica Award heeft gewonnen. De Biotechnica Award wordt ieder jaar uitgereikt tijdens de Deutsche Messe aan het Europese biotech bedrijf dat de meest innovatieve producten, diensten of business ideeën heeft ontwikkeld.

De prijs werd gisteravond tijdens een feestelijke ceremonie in Hannover uitgereikt. De internationale jury, bestaande uit negen experts uit het bedrijfsleven uit vijf landen, riep Galapagos tot winnaar van de Award voor 2010 uit.

De prijs wordt uitgereikt aan Europese bedrijven die naam hebben gemaakt binnen de biotech en life sciences door hun succes in de markt en hun innovatieve bekwaamheid. Als winnaar heeft Galapagos een geldprijs van €30.000 ontvangen.

“We zijn blij dat wij dit jaar de Biotechnica Award hebben gewonnen als erkenning van de kracht van het technologie platform van Galapagos en de invloed hiervan op de hele sector,” zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. “We zullen op de ingeslagen weg verdergaan richting het bereiken van ons uiteindelijke doel, de leidende positie als innovatief biotechbedrijf in Europa.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content