Focus bij Real Software komt meer op het operationele te liggen

In het kader van de verdere uitbouw van het bedrijf in lijn met haar strategisch en operationeel beleid kondigde de Raad van Bestuur van Real Software de volgende wijzigingen aan in de samenstelling van de Raad en adviserende comités:

• De voorzittersfunctie wordt omgevormd tot een uitvoerende voorzitter die de algemeen directeur zal bijstaan bij de implementatie van het strategisch en operationeel beleid.

• In gezamenlijk overleg heeft Gedelegeerd Bestuurder – Chief Executive Officer All Together BVBA, vertegenwoordigd door Bruno Segers beslist zijn mandaat neer te leggen.

De Raad van Bestuur drukte zijn waardering uit voor de manier waarop Bruno Segers RealDolmen sinds 2008 op de kaart heeft gezet.

Hij wordt opgevolgd door huidig Chief Operating Officer Marc De Keersmaecker die aangesteld wordt als algemeen directeur en in die nieuwe functie zal worden bijgestaan door de uitvoerende voorzitter.

Koopadvies blijft gehandhaafd

Bij KBC Securities is Guy Sips van mening dat de wijziging van de macht bij Real Dolmen meer te maken heeft met de vraag hoe het bedrijf moet worden geleid na de succesvolle fusie van Real met Dolmen dan met iets anders. De Keersmaecker zal de klemtoon waarschijnlijk meer op het operationele gaan leggen.

Dat betekent ook dat hij minder aandacht gaat besteden aan fusies en overnames en aan de rol van Real Dolmen in het snel veranderende Belgisch IT-landschap. Het koopadvies voor het aandeel en het koersdoel van 20 euro blijven voorlopig gehandhaafd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content