Eurozone staat voor twee moeilijke maanden van onderhandelingen

De landen uit de eurozone staan voor twee moeilijke maanden van onderhandelingen over macht, geld en het toekomstig bestuur van de eurozone. Die onderhandelingen moeten tot een goed einde worden gebracht om het vertrouwen in de euro te herstellen.

Vanmorgen staan op de Europese beurzen uiteraard de resultaten van de Spaanse verkiezingen in Galicië en Baskenland centraal, maar natuurlijk ook de cijfers van Philips.

Volgens Marc Zwartsenburg slaagde het bedrijf er duidelijk in om de prognoses te kloppen. Overigens zijn de Europese beurzen vanmorgen stabiel tot iets lager geopend, zonder dat er van grote bewegingen sprake was.

Deceuninck opent nieuwe recyclagefabriek in Diksmuide

Deceuninck opende zijn nieuwe recyclagefabriek in Diksmuide. De investering voor deze fabriek bedaagt 3 miljoen euro en maakt de recyclage van 20 000 ton harde pvc afkomstig uit de industriële en de particuliere markt mogelijk.

Hierdoor wordt Deceuninck Recycling in Diksmuide de grootste recycleerder van harde pvc in de Benelux.

Deceuninck verwerkt 100% van de gerecycleerde grondstof in nieuwe raamsystemen en bouwproducten. 50 jaar geleden startte Deceuninck met het ontwerpen van 100% recycleerbare producten.

BinckBank verstevigt marktleiderschap met nieuw handelsplatform

Vanmorgen stonden er niet zo veel Europese bedrijfsresultaten. Philips was één van de uitzonderingen die de regel bevestigden, terwijl daarnaast ook BinckBank verslag kwam uitbrengen over de gang van zaken in het derde kwartaal. Dit waren de hoogtepunten:

• Gecorrigeerde nettowinst FY12 YTD: € 40,0 miljoen (FY11 YTD: € 51,6 miljoen)
• Gecorrigeerde nettowinst FY12 Q3: € 12,1 miljoen (FY11 Q3: 18,5 miljoen)
• Aantal beurstransacties in FY12 Q3: 1,8 miljoen (FY11 Q3: 2,7 miljoen)
• Binck verstevigt marktleiderschap met het nieuwe handelsplatform Binck360 en aantrekkelijke tarieven

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content