Europese beurzen wachten op afloop Spaanse staatsobligaties

Op basis van de futures mag een min of meer stabiele opening van de Europese beurzen worden verwacht. Alle ogen zijn gericht op de veiling van Spaanse staatsobligaties met een looptijd van 10 jaar.

Er kan uiteindelijk toch sprake zijn van een non-evenement, want iedereen gaat zijn uiterste best doen om de veiling te doen slagen. Een tweede aangangspunt zijn uiteraard de kwartaalcijfers die nu sneller en sneller beginnen door te sijpelen.

Quest Cleantech Fund

Het eerste kwartaal van 2012 was het op één na beste kwartaal sinds de lancering van Quest Cleantech Fund. Desondanks blijven de waarderingen van de cleantech aandelen in de portefeuille aantrekkelijk met een gemiddelde verwachte koerswinstverhouding van ongeveer 12. Quest Cleantech Fund bestaat vier jaar en behaalt over deze moeilijke periode voor de beurzen een geannualiseerde performance van 4.8%, ten opzichte van een negatief cijfer voor de referentie-index.

Capfi Delen Asset Management bezit nu 3,13% in Recticel

Conform de Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde bedrijven maakt Recticel de volgende kennisgevingen bekend:

Capfi Delen Asset Management met adres Jan Van Rijswijcklaan 178 in 2020 Antwerpen (België) heeft Recticel en de FSMA ingelicht dat het op 16 april 2012 de statutaire drempel van 3% naar boven heeft overschreden. Capfi Delen Asset Management n.v. bezit nu 905.201 Recticel-aandelen of 3,13% van het totaal aantal uitstaande stemgerechtigde aandelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content