Europese beurzen voorzichtig met Amerikaanse werkloosheidscijfers op komst

De Europese beurzen zijn vanmorgen stabiel tot iets lager verhandeld. De verhandelde volumes zullen waarschijnlijk relatief laag blijven, rekening gehouden met het feit dat nogal wat beleggers de brug zullen maken na de feestdag van gisteren. In verschillende landen werd Allerheiligen gevierd.

De Europese beurzen wachten bovendien op de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand oktober die vanmiddag bekendgemaakt zullen worden.

De Stoxx Europe 600 opende stabiel tot iets lager, de BEL 20 pakte in de opening een lichte winst. Op de beurs van Parijs gaat Alcatel-Lucent op de cijfers opnieuw onderuit.

Transparantieverklaring Fidelity Management & Research LLC in verband met Gimv

Op 30 oktober 2012 heeft Fidelity Management and Research LLC, met zetel te 82 Devonshire Street, Boston, Massachusetts 02109, USA (“FMR LCC”), de FSMA en Gimv te kennen gegeven dat per 29 oktober 2012 de participatie van FMR LLC in Gimv 722.022 aandelen en stemrechten bedraagt, hetzij 3,01%. Hiermee is de statutaire drempel van 3% overschreden.

De volledige versie van de transparantieverklaring is beschikbaar op de website van Gimv onder de rubriek Investeerders.

Telenet stelt Yelo TV voor

Telenet stelde in sneak preview “Yelo TV” voor. Met Yelo TV brengt Telenet digitale televisie en de Yelo-applicatie samen. De klant bekijkt dan met één dienst zijn favoriete content op elk scherm in huis.

Zijn tv-opnames kunnen beschikbaar gesteld worden op het toestel naar keuze. Bovendien kan hij foto’s, muziek en video’s van laptop (pc), smartphone of tablet bekijken op het grote televisiescherm.

De nieuwe intuïtieve interface van Yelo TV biedt dezelfde look and feel op alle schermen. Televisie wordt met Yelo TV nog meer op maat van de klant afgestemd. Telenet brengt Yelo TV begin 2013 op de markt.

Nog meer gebruiksgemak door een innovatief tv-menu

Yelo TV heeft een volledig nieuw innovatief tv-menu, waarin beelden centraal staan. Het menu is dynamisch en intuïtief en biedt hierdoor eenvoudig toegang tot alle voordelen van Yelo TV.

Bij het zappen blijft de huidige zender op de achtergrond aanwezig, waardoor de televisie-ervaring niet onderbroken wordt.

Ook in de TV-theek komen de covers van de verschillende films en series prominent naar voren zodat de kijker het aanbod duidelijk kan overzien.

Om de kijker vlot zijn weg te laten vinden in het grote aanbod aan films, series en programma’s, krijgen functies als “suggesties” en “zoeken” meer aandacht. De nieuwe interface zal ook op de Yelo TV-app verschijnen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content