Euro en goud weer lager

De Europese beurzen noteren inmiddels in het rood, zonder dat er bij de belangrijkste indices van grote verschuivingen sprake is. De verliezen voor de belangrijkste indices bedragen ongeveer een kwart procent. ThromboGenics volgt het voorbeeld van Colruyt en is eveneens in het rood gedoken. Zowel de euro als het goud moeten terrein prijsgeven. Zowel de euro als het goud noteren opnieuw lager.

Vanmorgen voor opening van de beurs maakte Cofinimmo de resultaten over het derde kwartaal van dit jaar bekend. Het netto courant resultaat per aandeel -aandeel van de Groep (exclusief IAS 39 impact) – kwam op 30 september uit op 5,10 euro. Daarmee ligt Cofinimmo nog steeds op schema om op jaarbasis per aandeel 6,74 euro te realiseren.

Het courant resultaat – nogmaals aandeel van de Groep (exclusief IAS 39 impact en op basis van een pro rata temporis spreiding van de Belfius schadevergoeding over het boekjaar 2012) bedroeg op 30 september van vorig jaar 5,78 euro. De beurs reageerde eerder neutraal op de cijfers van Cofinimmo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content