Duitse economie kan in tweede helft van dit jaar stagneren

De Europese beurzen zijn vandaag lager geopend, met beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. De Euro Stoxx 50 index opende minder dan een kwart procent lager en de andere indices laten gelijkaardige verliezen optekenen. Ook de Brusselse beurs opende wat lager, zonder dat er opvallende bewegers zijn in de index.

Voorzitter Jens Weidmann van de Bundesbank waarschuwde dat de Duitse economie in de tweede helft van dit jaar kan stagneren. De economische situatie in Duitsland blijft op zich goed, maar de Europese schuldencrisis dreigt het groeitempo te doen stilvallen.

Bart Van den Kieboom in dienst Directeur Marketing & Communicatie bij Proximedia Groep

Vanaf 1 oktober is de bvba Nerys geleid door Bart Van Den Kieboom in functie getreden als Directeur Marketing & Communicatie bij de Proximedia Groep. Hij is bovendien ook lid van het Management Comité.

Gedurende zijn hele professionele carrière is Bart Van Den Kieboom actief geweest in de Belgische webwereld. Eerst bij The Reference in Gent, dan bij het Antwerpse filiaal van de Zweedse groep Adera om daarna te starten bij het huidige LBi waar hij tot 2008 actief was als Client Service Director.

Vervolgens was hij medeoprichter van Early Stage, een consultancy-bureau gespecialiseerd in strategisch advies voor webprojecten. Early Stage werd in 2010 mee opgenomen in de Cronos Groep waarna de naam veranderde in K Company en het bedrijf zijn diensten uitbreidde tot een full digital agency.

Er worden op dit moment wederom zeer positieve resultaten voorgelegd door de Proximedia Groep en er zijn zelfs nieuwe acquisities zoals de overname van het agentschap AFE Benelux. Er staan bovendien een aantal nieuwe producten op stapel die het klantenbestand gevoelig gaan doen uitbreiden.

CEO Fabrice Wuyts stelt het als volgt : “Het doet me veel plezier dat een profiel zoals dat van Bart onze groep wil helpen en we kijken er naar uit zijn ervaring mee te kunnen inzetten bij het bepalen van onze marketing- en communicatiestrategie.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content