Delhaize geeft voor 300 miljoen dollar aan senior notes uit

Delhaize maakte vandaag bekend dat zij de financiële voorwaarden heeft vastgelegd voor de uitgifte van USD 300 miljoen in Senior Notes met een looptijd tot 2014 aan een jaarlijkse intrest van 5,875% en die zullen worden uitgegeven aan 99,667% van de nominale waarde.

De netto opbrengsten van deze uitgifte zullen gebruikt worden voor algemene ondernemingsdoeleinden, waaronder de terugbetaling van schulden die vervallen.

De Notes zullen uitgegeven worden door Delhaize Groep NV, die momenteel een Baa3 rating van Moody’s en een BBB- rating van Standard and Poor’s heeft (beiden met stabiele vooruitzichten).

De Notes zullen een clausule voor controlewijziging bevatten waardoor de houders kunnen eisen dat Delhaize Groep NV hun Notes aan 101% van hun totale nominale waarde terugkoopt.

Deze uitgifte van Notes werd door Delhaize Groep geregistreerd bij de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) en richt zich tot gekwalificeerde investeerders.

De Notes zullen op geen enkele beurs genoteerd worden. Deze uitgifte van Notes zal naar verwachting op 2 februari 2009 afgesloten worden, onderhevig aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content