Cofinimmo: inbreng in natura van de NV Prinsenpark

Cofinimmo kondigt de inbreng in natura aan van alle aandelen van de NV Prinsenpark, eigenaar van het rusthuis dat dezelfde naam draagt en gelegen is te 3600 Genk, D’Ierdstraat, 11.

Het gebouw telt 120 erkende bedden en heeft een oppervlakte van 8 169m². Zijn waarde werd vastgelegd op € 11,4 miljoen en ligt in lijn met de expertisewaarde.

Rekening houdend met de provisies en schulden van de ingebrachte onderneming, komt de inbreng van de aandelen overeen met een bedrag van € 11,0 miljoen.

Het kapitaal en de uitgiftepremies van Cofinimmo NV werden evenredig verhoogd.

De inbrengende onderneming, Senior Living Group NV, ontving 113 577 nieuwe gewone Cofinimmo aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Deze nieuwe aandelen werden uitgegeven tengevolge van de bovenvermelde kapitaalsverhoging (door een beslissing van de Raad van Bestuur binnen het kader van het toegestaan kapitaal).

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen bedraagt € 97,131 en werd bepaald op basis van de gemiddelde slotkoers op Euronext Brussels gedurende de 30 beursdagen die voorafgingen aan de inbreng. Ze zijn volledig identiek aan de reeds genoteerde aandelen en deelgerechtigd in de resultaten vanaf 01.01.2010.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content